Hinnasto

Arkisin

07-15 = 20€ / h

15-22 = 30€ / h

22-07 = Suljettu

Viikonloppuna

07-12 = 30€ / h

12-22 = 35€ / h

22-07 = Suljettu

Varaa aika

Vapaat ajat Trackman 4 golfsimulaattoriimme löydät alla olevasta linkistä. Tilassamme ei ole henkilökuntaa tai muita pelaajia, eli saat harjoitella täysin omassa rauhassa!

Yleistä

Varaa vuoro ajanvarauskalenterista ja valitse haluamasi ajankohta. Jos haluat varata useamman vuoron, klikkaa ”jatka ostoksia” ja valitse seuraava ajankohta. Varauksen tehtyäsi saat tekstiviestillä sekä sähköpostilla ovikoodin, jonka avulla pääset tilaan sisään. Yksittäisen varausvuoron pituus on 60 minuuttia.

Ovikoodi tulee voimaan kahdeksan minuuttia ennen varaamasi vuoron alkamista. Ovikoodin voimassaolo loppuu varaamasi vuoron päätyttyä. Näppäile koodinlukijaan varausvahvistuksessa saamasi koodi. 

Maksunvälityspalveluna on Paytrail verkkomaksupalvelu ja maksutapoina käyvät esimerkiksi verkkomaksu ja maksukortit.

Osoite: Lauttasaarentie 7, 00200 Helsinki. Meille pääset helposti julkisilla kulkuvälineillä, sillä golfsimulaattorimme sijaitsee Lauttasaaressa hyvien metro- ja bussiyhteyksien päässä. Kadulta löytyy myös autolle parkkipaikkoja.

Meiltä löydät golfmailat, pallot ja tiit valmiina. Tilassa ei saa käyttää normaaleja (teräviä) tiitikkuja, koska ne voivat rikkoa valkokankaan. Palautathan käyttämäsi tarvikkeet aina niille osoitetuille paikoille.

Pidäthän tilan siistinä ja siivoat omat jälkesi. Jos tila jää sotkuiseen kuntoon, voidaan sinulta veloittaa siivousmaksu 85€. Tiloissa on kameravalvonta.